O nama

Visokoobrazovani tim računovodstvenih stručnjaka.

Imamo višegodišnje iskustvo (porezno savjetništvo i računovodstvo).

Poslovne zadatke izvršavamo pouzdano i točno.

Posao obavljamo u skladu s aktualnim poreznim propisima.

Koristimo najnapredniji online računovodstveni program.

Mi smo visokoobrazovani stručnjaci na području računovodstva, knjigovodstva, poreznog sustava i radnog prava za trenutno više od 30-ak aktivnih klijenata s područja informatičkih i informacijskih usluga, graditeljstva, trgovine, proizvodnje i ostalih društvenih djelatnosti.

U našem timu su samo visokoobrazovani stručnjaci:

  • mag.oec., smjer financijski management
  • dipl. oec., smjer organizacija i informatika
  • certifikat Ovlašteni računovođa

 

 

 

VIZIJA: Biti respektabilni knjigovodstveni i računovodstveni servis na području SZ Hrvatske čije se poslovanje temelji na visokoobrazovanim i stručnim kadrovima uz potporu najnovijih tehnologija i informatičke opreme i programa te novih vještina u računovodstvu.

MISIJA: Vaš kapital je vrijedan. Mi smo opremljeni vrhunskom informatičkom opremom koja je praćena prvoklasnom knjigovodstvenom aplikacijom. Naši zaposlenici posjeduju neophodna znanja i iskustvo za usluge koje nudimo. Naša namjera je da tu prednost zajednički iskoristimo i pokrenemo poslovnu suradnju koja će donijeti prosperitet za oba poduzeća te širiti i unaprjeđivati poslovna partnerstva poštenjem i poslovnom etikom.

CILJ: Uz kvalitetno obavljen posao i pouzdanu suradnju zadovoljiti poslovnog partnera te prepoznati nedostatke poslovanja i maksimalno unaprijediti i optimizirati poslovanje Vašeg poduzeća

CENTAR ZA RAČUNOVODSTVO KNEZIĆ j.d.o.o., Josipa Štolcera Slavenskog 33 B, 40000 Nedelišće, OIB: 58614999294. Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Varaždinu pod brojem 070139988. Temeljni kapital društva iznosi 100,00 kuna uplaćen u cijelosti. Predsjednik uprave: Danijel Knezić. Račun za redovno poslovanje društva vodi se kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. Broj žiro računa HR30 2402 0061 1009 2223 1.

Profesionalnost. Osobno postignuće. Povezanost. Autentičnost. Transparentnost.

TKO SMO MI

Radimo za budućnost vašeg društva

Specijalizirani smo za vođenje knjiga informatičarima, proizvođačima raznih proizvoda, vlasnicima web trgovina i portala, ugostiteljima, prodavačima i uvoznicima automobila (rabljenih), trgovinama, građevinarima i samostalnim djelatnicima (odvjetnicima, arhitektima, stomatolozima)

ŠTO RADIMO

Uspješno izvršavamo računovodstvene zadatke

Mi smo računovodstveni servis koji će Vas u potpunosti nadopunjavati i pratiti u Vašem poslovanju te voditi vaše račune i financije te vam omogućiti uštede u skladu s poreznim propisima.