Usluge

Jednostavno i brzo se uklapamo u vaš poslovni sustav i poslovanje.

Vrijednost naših usluga

Sva dokumentacija, kao što su npr. računi, nalazi se skenirana na Dropbox-u (virtualni registrator) putem kojeg razmjenjujemo račune, ugovore, itd.

Povezanost servisa i klijenta putem miniMAX računovodstvenog programa (besplatni program za izdavanje računa za sve naše klijente)

Dostava dokumenata je moguća putem:
Pošte ili osobno
E-maila (skenirani računi)
Dropbox-a (pregled svih vaših računa u svakom trenutku, na bilo kojem mjestu, besplatno)
miniMAX-a programom putem interneta

Obračun plaća radimo na dan koji vi odlučite te od nas dobijete sve dokumente koje predajete vašim zaposlenicima i na virmanima u obliku SEPA datoteke za prijenos u vaše internet bankarstvo.

Pravovremeno vas informiramo o zakonskim promjenama i novim propisima, sve potrebne obrasce (PDV, JOPPD) šaljemo putem interneta u roku, prijave i odjave zaposlenika radimo putem interneta bez čekanja u redu te u svakom trenutku imamo pregled vaše porezno knjigovodstvene kartice (PKK) na određeni dan.

PRIZNANJE - RAČUNOVODSTVO GODINE

ODABIR KLIJENATA 2018. GODINE – TREBAM.HR

5/5

Ocjena izvedenih projekata 5,0/5

Zatražite ponudu

Pošaljite nam upit, informirajte se!

Što nudimo:

Naše usluge

U vrijeme sve većih i čestih promjena u poreznih zakonima, pratimo i pravovremeno vas informiramo i usklađujemo vaše poslovanje.

Računovodstvo i knjigovodstvo

Računovodstvo za mikro i mala trgovačka društva.

Obračun plaća i naknada za više od 100 radnika mjesečno za radnike u RH te izaslane radnike.

Poslovno savjetovanje vezano uz poreze i primjenu istih na vaše trgovačko društvo koje vode uštedama.

Osim obračuna, odrađujemo i pribavljanje radnih dozvola, prijave i odjave te prijavljivanje OIB-a i poreznih kartica.

Naše usluge & Rješenja

Računovodstvo i knjigovodstvo

Usluge računovodstvenog i knjigovodstvenog ureda jedan su od najvažnijih faktora u poslovanju svakog trgovačkog društva. Uz vođenje vaših poslovnih knjiga informiramo vas i o novostima u poreznom sustavu koje se odnose na vaše poslovanje.

Obračun plaća

Za naše klijente vršimo uslugu obračuna plaća za 1 do 150 radnika mjesečno što je više od 1.500 obračuna godišnje za radnike u Hrvatskoj. Isplatne liste šifrirane šaljemo na mail svim vašim radnicima.

Obračun plaća izaslanih radnika

Za naše klijente posebno  vršimo uslugu obračuna plaća za izaslane radnike u EU ili inozemstvo (treće zemlje).

Financijska analiza i revizija

Na objektivan i nepristran način provjeravamo kako su vođene vaše poslovne knjige i nudimo poslovnu suradnju u kojoj ćemo u okvirima zakona i propisa utvrditi realno stanje vašeg poslovanja prethodnih godina uz detaljnu kontrolu knjiženja svakog računa, obračunate poreze, prireze i doprinose.

Porezno savjetovanje

Porezno vas savjetuje kvalitetna i vrlo iskusna poslovna savjetnica s područja poreza i propisa koja je svoju stručnost, uspješnost i znanje dokazala kroz godine rada na mikro, malim i srednjim trgovačkim društvima na području Republike Hrvatske.

Izaslani radnici – boravišta i A1

Za vas pripremamo svu potrebnu dokumentaciju za vaše izaslane radnike u EU ili inozemstvo (A1 potvrde, EU HZZO i ostalo) te pripremamo i rješavamo dokumentaciju za izdavanje boravišta za boravak i rad u RH (pribavljanje dozvole za boravak i rad, prijave i odjave, prijava PK kartica, obračun dnevnica za terenski rad).

Predanim i odgovornim radom stvaramo dugoročne partnerske odnose.
Danijel Knezić
direktor